martes, 24 de agosto de 2010

La plataforma ciudadana "Democracia p'Asturies" convoca un Conceyu Abiertu esti vienres en Llangréu.


La iniciativa ciudadana "Democracia p'Asturies" llama a participar a tolos ciudadanos que tean interesaos a un conceyu abiertu esti vienres 27 d'agostu na Casa la Cultura de Sama de Llangréu. El conceyu abiertu sedrá de magar de les 19:00 hores nel aula 1 de la mesma. La Casa la Cultura Escueles Dorado s'asitia na Cai Dorado.


Esti conceyu abiertu quier ser un puntu d'alcuentru ente ciudadanos/es sensibilizaos cola situación pre-democrática que carez el país, seyan militantes de coleutivos o non. La mayor razón d'entamar esti conceyu abiertu ye axuntar fuercies de cara a la manifestación convocada esti 8 de setiembre n'Uviéu ya intercambiar posiciones y postures alrodiu d'esta convocatoria. Por otru llau, tamién se quier afondar en nueves formes de trabayar dende "Democracia p'Asturies/Democracy for Asturies" y entamar con nueves dinámiques de trabayu y aición política dende la plataforma.

Los/es ciudadanos/es que participamos y sofitamos esta iniciativa llamamos a la sociedá asturiano a acudir a esti aconceyamientu, pues vemos perimportante l'axuntar voluntades y facer un analís conxuntu de la situación de la plataforma y de la rialidá sociopolítica d'Asturies.

Fonte: www.democracyforasturies.blogspot.com